Yayan Jatnika Pukah

[ LIRIK ] YAYAN JATNIKA - PUKAH

Download Dengan Cepat

Name:[ LIRIK ] YAYAN JATNIKA - PUKAH
Genre:Unknown
Date:09 December 2018
Duration:00:05:22
View:310.5K
Like:1.5K
Dis Like:67
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Sunda_an TV
Source:Youtube

Assalamualaikum DULUR dukung channel SUNDA_AN TV Biar bisa upload terus video lirik lagu Sundanya 😁
Caranya :
✔SUBSCRIBE
✔LIKE
✔SHARE
Semoga terhibur 🤗

Judul Lagu : PUKAH
Penyanyi : YAYAN JATNIKA

LIRIK LAGU SUNDA YAYAN JATNIKA PUKAH

Satadina sugan teh moal rek cidra
Boro betah mika nyaah mika cinta
Ka manehna kuring geus asa miboga
Geuning asih teh lain nu kuring
Katresna gancang luncatna
Milih nu lian

Diri kuring ibarat cukang wahangan
Dipake meuntas pikeun nyorang paniatan
Batin sedih duh nyeri kaliwat saking
Peurih~~ asa diturih ku hinis
Asa ditirug jajantung, ngalanglayung

Anjeun datang deui
Sanggeus meunang kanyeri
Tapi hate teu narima
Kanyeri asa can bari
Bongan anjeun tega
Ngulinkeun rasa kacinta

Asih nu mimiti
Pukah teu puguh salah
Pegat beurat duriat
Anjeun mah jongjon miheman

Diri kuring ibarat cukang wahangan
Dipake meuntas pikeun nyorang paniatan
Batin sedih duh nyeri kaliwat saking
Peurih~~ asa diturih ku hinis
Asa ditirug jajantung, ngalanglayung

Anjeun datang deui.
Sanggeus meunang kanyeri
Tapi hate teu narima
Kanyeri asa can bari
Bongan anjeun tega
Ngulinkeun rasa kacinta

Asih nu mimiti
Pukah teu puguh salah
Pegat beurat duriat
Anjeun mah jongjon miheman

#YayanJatnika
#Pukah
#LaguSunda
#PopSunda
#Sundaan
#Siliwangi

Yayan Jatnika pukah, lirik lagu Sunda terbaru, Yayan Jatnika,pukah,pukah lirik, sundaan,pop Sunda terbaru, pop Sunda populer, pop Sunda sedih, Lagu Sunda terbaru, lagu Sunda populer, karaoke Sunda pukah, download MP3 lagu Sunda Pukah, Siliwangi, tembang Sunda raosen, tembang Parahyangan, artis Sunda, Yayan Jatnika,


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: