Waljinah Luntur

Waljinah - Luntur

Download Dengan Cepat

Name:Waljinah - Luntur
Genre:Unknown
Date:11 March 2012
Duration:00:04:39
View:151.3K
Like:431
Dis Like:46
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Q Absurdz
Source:Youtube

Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan-tekane atine
Koyo-koyo mung sak sire dhewe

Ora sembodo mbiyene
Saben dino mung tansah metukke
Saben kepetuk tembunge
Angrerepo dadio duwe'e

Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Ditambakno mrono-mrene tiwas-tiwas ndedhowo larane
Nanging tombo sejatine ora liyo mung awake dhewe

Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan-tekane atine
Koyo-koyo mung sak sire dhewe

Ora sembodo mbiyene
Saben dino mung tansah metukke
Saben kepetuk tembunge
Angrerepo dadio duwe'e

Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Ditambakno mrono-mrene tiwas-tiwas ndedhowo larane
Nanging tombo sejatine ora liyo mung awake dhewe


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: