Mutia Ayu Juragan Empang

Mutia Ayu - Juragan Empang [OFFICIAL]

Download Dengan Cepat

Name:Mutia Ayu - Juragan Empang [OFFICIAL]
Genre:Unknown
Date:22 February 2019
Duration:00:06:11
View:1.8M
Like:6.3K
Dis Like:0.9K
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Seven Stars Records [OFFICIAL]
Source:Youtube

Mutia Ayu - Juragan Empang [OFFICIAL]

Management: ssrecofficial@gmail.com

Lyrics
Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Di demeni ning juragan empang
Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang
Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen byaen kaya ning mata
Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula nggo pendamping sampean
Ngomongo karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima
Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang
Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen byaen kaya ning mata
Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula nggo pendamping sampean
Ngomongo karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima
Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Di demeni ning juragan empang
Rasa seneng sun ora kejagan
Duwe demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang


In loving memory of Nono Trondol Melody.
Arranged by Diantoine and Pradea

Fully licensed by MusicYes UK LTD and its associates, all rights reserved.

#JuraganEmpang #MutiaAyu #Goyang


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: